Over Siok en Selma

krijg meer gedaan met minder moeite

Siok-Lian-Sih

Toeval bestaat niet

Hallo, ik ben Siok en ik geef PEP trainingen sinds 2015.

Ik was niet altijd PEP trainer. Voorheen werkte ik als re-integratie coach en assessment psycholoog. En dáárvoor heb ik heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Vooral toen was het lastig alle ballen in de lucht te houden. Want ik was de hele dag bezig met multitasken. Tot ik erachter kwam dat dàt niet bestaat. Toen dacht ik: “Hier moet ik meer over weten!” en ben ik me gaan verdiepen in alles over timemanagement.

 

Toeval bestaat niet. Een wederzijdse vriendin stelde me voor aan Selma. “Want”, zo zei ze, “jullie hebben allebei iets met timemanagement”.

 

Er was gelijk een klik met Selma, én met het PEP programma. En zaten namelijk nog veel meer eyeopeners in dan ik uit de timemanagementboeken had gehaald tot zover.  Want de meeste winst haal je niet uit de tooling waar je mee werkt, maar uit jezelf. Timemanagement gaat over menselijk gedrag.

 

Die ‘aha’ momenten zie ik ook terug bij cursisten. En dat is precies wat het zo leuk maakt de PEP training te geven. De meeste winst zit in de bewustwording, in de herkenning van inefficiënte werkwijzen. Daarom is het PEP programma zo effectief. Je plukt er gelijk de vruchten van.

 

Selma heeft mij jarenlang opgeleid. Nu werkt zij meer achter de schermen en doe ik de uitvoer. Een fijne samenwerking waarvan ik hoop dat hij nog lang mag duren!

selma-mulder

Zo begon het

Hoi ik ben Selma


Mijn vrienden noemen me een efficiencyfreak.
Omdat ik altijd bezig ben met uitzoeken hoe iets simpeler en gemakkelijker kan.


Toen ik mijn eigen trainers bureau oprichtte in 1987 voegde ik al snel een training timemanagement toe.

Na afloop van iedere training gingen mijn cursisten heel enthousiast vol goede voornemens naar huis.

Maar ja . . . . ze hadden me ook verteld hoe druk ze het hadden en ik vermoedde dat eenmaal op het werk de waan van de dag over ze heen zou walsen.


Dus toen ik kennis maakte met een timemanagement training waar ik als trainer samen met de cursist het geleerde in de praktijk ging brengen, het Persoonlijk Efficiency Programma PEP©, ben ik meteen mijn licentie gaan halen.


Op dit moment werk ik samen met Siok-Lian Sih, een doorgewinterde trainer met een PEP-licentie. Zij doet de uitvoering en ik werk nu meer achter de schermen. Daar heb ik geen licentie voor nodig, dus die heb ik stopgezet.

Siok en Selma

Siok-Lian Sih

Gewoon doen!

Selma Mulder

Werk met minder moeite

Onze PEP trainingen

Eenpersoons

PEP

Een individueel traject

Incompany

PEP

Een groep uit één bedrijf

Executive

PEP

Manager+secretaresse

Team

PEP

Een team

Opfris

PEP

Na een verandering van werk

Open inschrijving

PEP

Voor iedereen

Coaching


Voor een persoonlijke wens

Workshops


Voor een specifieke vaardigheid