Siok-Lian Sih

Mensen weer rust en overzicht geven


Voordat ik zelf training in efficiency ging geven, was ik er van overtuigd dat ik al heel efficiënt bezig was. Ik was er bijvoorbeeld trots op dat ik kon multi-tasken. Aan het eind van de dag had ik allerlei taken dan wel af, maar zelf was ik ook.. af. Tot ik een keer las dat multi-tasken helemaal niet bestaat. Dat wat we doen, eigenlijk switch-tasken is.


Sindsdien ben ik me steeds verder gaan verdiepen in allerlei manieren waarop je tijd kunt winnen. Het werd een soort sport. Bij alles wat ik deed begon ik manieren te zoeken of het niet sneller, efficiënter, handiger of economischer kon. Ook om te kijken of ik  dan meer tijd over kon houden voor leuke dingen. Zoals lekker naar buiten gaan, of bezig zijn in de tuin.


Dat is wat ik iedereen gun: Die extra tijdwinst waar je zelf invulling aan kunt geven. 
Waarom voor mij kiezen

Doctoraal Arbeids- en Organisatie Psychologie

Voordat ik begon als efficiency trainer ben ik werkzaam geweest als assessment psycholoog en re-integratie-coach. Vooral bij dat laatste merkte ik dat veel stress en burnout voorkomen had kunnen worden als er preventief meer gedaan was aan het omgaan met hoge werkdruk.

Coach

En dan niet alleen coaching gesprekken over hoe nu verder, maar vooral door concrete, praktische aanpakken aan te reiken.

Ruime ervaring met het Persoonlijk Efficiency Programma

Toen ik zelf kennis maakte met het PEP programma was mijn eerste gedachte: Dit moet iedereen met een kantoorbaan weten!! Iedereen kan met de basisprincipes al zo veel efficiënter werken! En dat geeft levenslang plezier. 

Ruime ervaring in een kantoorbaan

Voor ik mij ging specialiseren in psychologie en efficiency, heb ik diverse, commerciële banen gehad. Ik weet hoe hoge werkdruk voelt. Het gejaag en het geren tegen de klok. En ik weet ook hoe het heel anders kan.

Vrije tijd

Een deel van de tijd die je wint kun je ook stoppen in je hobby's, je familie en vrienden. Uiteindelijk is dat waar je weer oplaadt.