TIMEMANAGEMENT APPS

APPS

Er bestaan een enorme grote hoeveelheid apps die je helpen efficiënter te werken. Die je helpen met plannen en die je tijd kunnen besparen. Zie hieronder een korte opsomming, er is namelijk nog veel meer!


 
SPACE geeft aan hoeveel tijd je besteed aan elke applicatie. De statistieken zijn behoorlijk compleet. Deze app helpt je om je profiel te bepalen en stelt doelen voor je kunt bereiken. Op Google Play en de App Store.


 
FLIPD kan sommige toepassingen volledig blokkeren die te veel tijd ‘vreten’. Op Google Play en de App Store.


 Met 
OFFTIME kun je zelf uitmaken om bepaalde functies op bepaalde tijden te verwijderen. Je kunt uitschakelen wat anders jou uit lijkt te schakelen. Deze app kan je helpen om compulsief gedrag te overwinnen. Op Google Play en de App Store.


 
LEECHBLOCK is een mooie applicatie (niet voor je smartphone) maar voor de browser van je computer. Aanbevolen voor degenen die veel tijd doorbrengen achter hun computerscherm en die gemakkelijk in verleiding komen om het nieuws te zien, Facebook te checken, een spelletje te doen ... Je kunt openings- en sluitingstijden instellen om je impulsen en verleidingen beter te weerstaan. Zo blijf je goed gefocust. Voor Chrome en ook voor Firefox. Een equivalent voor Mac dat ook werkt op Chrome: WASTENOTIME.
 

Productive Habit Tracker


    Er zijn nog veel meer Apps te vinden. Als je er een kiest, houd dit dan minstens drie weken vol om er een nieuwe gewoonte van te maken. Laat me weten hoe het gegaan is en of je misschien zelf nog een leuke tip wilt delen. 

    Wil je geen app, maar de ‘real deal’? Neem dan een kijkje bij onze cursussen

    Of bel 06-1946 4430 of mail siok@tijdenresultaat.nl