Page content

Licensed member of PEPWorldwide

PEP® is het Persoonlijk Efficiency Programma

Sinds de oprichting in 1987 zijn 250.000 mensen in Nederland uit diverse organisaties met PEP® gestart. Klanten van PEP® worldwide komen uit alle geledingen van de markt; zowel éénpersoonsbedrijven als bedrijven uit de top 10-lijst hebben hun weg naar PEP® worldwide en PEP® gevonden.

Sinds 1990 werken wij met een licentieformule waarbij zelfstandig gevestigde coaches PEP®-producten van PEP® worldwide in hun aanbod opnemen.

Begin 2010 waren er in totaal 42 PEP®-coaches actief in Nederland.

PEP® is in Nederland opgericht in 1987

PEP® is constant blijven groeien. In 2004 hebben meer dan 5.500 personen PEP® gevolgd. Vanaf de start in 1987 zijn meer dan 80.000 personen tijdens het PEP®-proces door ons gecoacht.

In een groeiend aantal organisaties wordt PEP® toegepast als een middel om met werkdruk en stress om te gaan, maar ook om bij te dragen aan de verbetering in efficiency en productiviteit van het personeel of om de overgang naar Het Nieuwe Werken soepel te laten verlopen.

Virtueel zijn er geen grenzen aan onze PEP®-markt. We werken met de overheid, ministeries en multinationals en zelfs met de lokale bakker van het dorp.
Vanaf 1990 verlenen wij licenties aan gekwalificeerde consultants die getraind en onder supervisie van ons wegwijs worden gemaakt in de succesvolle PEP®-coachingmethode.

Dit beperkt zich niet alleen tot entrepreneurs die PEP® willen verkopen en leveren, maar het is ook voor organisaties die PEP® “in huis” willen brengen en die hun eigen consultants hebben om PEP® in hun eigen organisatie te implementeren.

PEP® is een geregistreerd handelsmerk.

Missie: PEP® Worldwide is een internationaal opererend bedrijf met als hoofddoel het leveren van hoge kwaliteit, persoonlijke- en team efficiency programma’s op maat onder de merknaam PEP® als marktleider, expert en vertrouwde partner in het verhogen van de productiviteit van mensen.

PEP® vormt de brug tussen het menselijk gedrag en de alsmaar veranderende technologie in het kantoorwezen. Om gegarandeerd tot resultaten op de lange termijn te komen en onze missie te volbrengen, bieden wij onze klanten gepersonaliseerde PEP®-modules in combinatie met persoonlijke coaching en daarop volgende follow-upbezoeken aan het bureau van de deelnemers.

pep-licensed-member-logo