Mulder Performance Consultants

30 jaar geleden . . . .

Selma Mulder vertelt haar verhaal over timemanagement

Al meer dan 30 jaar help ik mensen om hun persoonlijke vaardigheden beter in te zetten voor zichzelf, voor de uitoefening van hun functie en voor de samenwerking met collega's. Een vaardigheid waar erg veel naar werd gevraagd was timemanagement, het organiseren van het eigen werk.
Ik startte met timemanagement trainingen, die ik aan groepen in een conferentieoord gaf. De deelnemers gingen vol goede moed en beladen met ideeën en tips weer naar huis. De volgende dag zouden ze het allemaal in de praktijk gaan brengen.

Maar er was vaak geen gelegenheid en tijd om de kennis te implementeren .....

Toen ik dan ook zo'n 20 jaar geleden kennis maakte met het Persoonlijk Efficiency Programma PEP® zag ik meteen de enorme voordelen:

1. ik ga naar de deelnemers toe en help ze stap voor stap bij de implementatie
2. Ik zie hun werkomgeving met eigen ogen en kan aangepaste adviezen geven
3. ik heb toegang tot een enorme database met vragen en oplossingen van duizenden

deelnemers over de hele wereld
4. Ik heb tientallen collega's die met elkaar de PEP® blijven ontwikkelen.

Samen met Melle Kleisma heb ik "Tijd en Resultaat" opgezet om onze kennis van tientallen jaren training geven en honderden boeken lezen te kunnen delen.

In Nederland en soms in andere delen van Europa werken we nauw samen met:

Selma Mulder

Selma Mulder

senior PEP consultant

Melle kleisma

senior PEP consultant

Siok-Lian Sih

Siok-Lian Sih

PEP consultant

Peter Berk

Peter Berk

PEP consultant

Dit zeggen klanten:

Omdat de training met tussenpozen plaatsvindt is er voldoende tijd om nieuw gedrag toe te passen en vol te houden. Door deze werkwijze hebben wij meer plezier en succes in het werk.

Melle hield ons op een prettige, persoonlijke en directe manier een spiegel voor. PEP komt bij ons nog geregeld ter sprake!

De consultants deinzen er niet voor terug om iemand feedback te geven ook al is die feedback niet altijd positief. Ze doen dit op een uitermate integere wijze zodat de persoon waarom het gaat er veel aan heeft. Dit maakt dat de trainingen erg effectief zijn.

Tijdens de training sloten de trainers goed aan bij de deelnemers en hun werksituatie. Hun benadering is persoonlijk en werd als zeer prettig ervaren. Met name het toepassen van de principes tijdens het praktijkgedeelte op de werkplek was erg waardevol.

Beter en realistisch plannen, duidelijke afspraken, overzicht in je werkzaamheden en geen volle inbox. Door de persoonlijke aanpak, de praktische tips en adviezen van Mulder Performance Consultants in de PEPtraining leer je snel en gericht hoe je hiermee aan de slag kan gaan